DEMRE SALİH KAPLAN ANAOKULU

WEB https://salihkaplananaokulu.meb.k12.tr
Adres : Karabucak mah. Bozdağ 6 sk. No1 Demre/Antalya
VİZYON : Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu,Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olan bir kurumdur.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-14.00
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis : Servis bulunmamaktadır
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Antalya il merkezine 145 km, Demre ilçe merkezine 2 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :